???? Подкрепа за жени с рак на гърдата!

???? Бъди съпричастен! Подари надежда! Жените са ключови фигури в нашите животи – те са нашите съпруги, майки, сестри, дъщери, приятелки и колежки. Те са нашите партньори, нашата подкрепа и нашето вдъхновение. Те са героините в нашите животи, и никой мъж не би могъл да отрече това.

???? Въпреки това, статистиката е тревожна: една от осем жени в България ще се разболее от рак на гърдата. Това е водещата причина за смъртност сред жените на възраст между 35 и 55 години. Но това е болест, която може да се предотврати и лекува, ако се открие навреме!

???? Ако се провеждат редовни профилактични прегледи на определени интервали, които са ключови за навременното откриване на рака на гърдата, можем да променим тези статистики.

???? RAIDER подкрепя Фондацията “Една от 8” ???? Вече над 10 години “Една от 8” осигурява необходимата подкрепа и вдъхва надежда на хората, докоснати от тази диагноза, за да продължат живота си пълноценно. За всяка покупка на винтоверт, RAIDER ще дари 20 лв. на Фондацията. Нека заедно подкрепим каузата и покажем сърце!

???? Повече информация за кампанията