B2B Портал

Евромастер, ще се включи в Tuning Show 2016

07 юни 2016
Евромастер, ще се включи в Tuning Show 2016, което ще се проведе на 11 и 12 Юни в гр. София, в Интер Експо Център. Очаква се, Tuning Show да бъде най-атрактивното автошоу за годината. Основен организатор на шоуто е Tuning.bg. В рамките на ивента, ще има състезания в три категории,„Кар Аудио“, „Силов тунинг“ и разбира се „Цялостен тунинг“. За първи път в България ще се модифицира автомобил за 48 часа, можете да наблюдавате пълната променя в зала 6 всеки ден от 9 до 19ч. Също така много други забавления.
Евромастер ще представи пред феновете и посетителите, водещите си брандове TOPMASTER Professional и RAIDER. Нашата цел е, да дадем възможност на всеки, да се запознае от първо лице, с качествените характеристики и функционалните възможности на продуктите.
За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем на нашия щанд, където нашите експерти предоставят изчерпателна информация за новите тенденции и насоки в развитието на продуктовата гама!
По време на събитието, ще имаме много и интересни предложения. Очакваме ви!
Всички наши партньори, които желаят да ни посетят на събитието, да се свържат с нас на 0700 44 155, e-mail: info@euromasterbg.com, до 09.06.2016 г. (четвъртък), за да получите безплатен билет, за еднодневен достъп за изложението.