B2B Портал

Как премина участието ни на Grand Prix Русе?

12 август 2016

Вълнението около Grand Prix Русе беше неописуемо!

Euromaster имаше щастието да вземе участие в едно от най-паметните събития тази година и да наблюдава светкавична скорост, професионални ефекти, паради, състезания, атракции и какво ли още не.

Който не е присъствал, само може да съжалява!

Радваме се, че осъществихме контакт и изградихме връзки с множество нови професионални партньори и се сдобихме с още верни фенове. Нашият рекламен, презентационен щанд бе едно от най-посещаваните места по време на събитието. Благодарни сме за това, тъй като успяхме да представим някои от най-добрите ни продукти и да запознаем хората с бъдещите ни цели и идеи за усъвършенстване.
Нашите водещи брандове Topmaster Professional и Raider за пореден път затвърдиха своите позиции на едни от най-качествените инструменти, които се предлагат на пазара днес. Хората имаха възможност да се запознаят с тях от близо и дори да ги тестват. Изненадите не спираха и мнозина от феновете си тръгнаха с награди ваучери, които да използват в магазините на EMS груп. Настроението беше на ниво, адреналина на макс! Ще ни липсва тази атмосфера!