B2B Portal

Метабо


От началото на 2017г. "Евромастер Импорт-Експорт" ООД е официален вносител на водещия германски производител на електроинструменти Metabo

При необходимост от стабилен и надежден партньор за доставката на Вашето оборудване, техника или консумативи, екипът на "Евромастер Импорт-Експорт" ООД е на Ваше разположение.


За METABO

Водещ германски производител на електроинструменти "MADE IN Nürtingen" от Nürtingen, Германия. Във всеки инструмент Metabo е вложена традиционната швабска инженерна находчивост. От 1924 в Метабо разработват иновативни идеи в завода си в Nürtingen. Тези идеи се прилагат в иновативни инструменти и перфектни аксесоари за професионални потребители. Производството се базира на широка продуктова гама и дори на собствена технология при производството на акумулаторните инструменти и батерии.

Високата производителност и перфектното качество на инструментите са в резултат на използването на модерни производствени техники, невероятно висока ефективност и абсолютен фокус върху качеството от страна на служителите и при подбора на влаганите материали на всеки етап от производството.

ВАЖНО ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ!

Удължаване на гаранцията за инструменти METABO на 3 години

Влезте тук ако имате регистрация в сайта на Метабо, за да въведете удължената гаранция Метабо XXL

Ако нямате регистрация в сайта на Метабо, моля влезте тук, за да попълните формата за удължена гаранция на Метабо XXL