Ние мислим за вас
Последвайте ни:
Raider

Raider

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, който ви предлага разнообразие от машини, покриващи практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника.

TopMaster

topmaster professional

Topmaster Professional за кратко време става лидер на пазара на ръчни инструменти в България. С повече от 1000 артикула днес тя е добре позната в Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, страните от Близкия изток и Африка.

Gardex

Gardex Tools е бранд градински инструменти от висок клас, ориентиран към градски тип градинари, знаещи какво да търсят в един истински продукт.

Metabo

Metabo

От началото на 2017г. "Евромастер Импорт-Експорт" ООД е изключителен представител на водещия германски производител Metabo, който предлага професионални електроинструменти с висока производителност и перфектно качество.

baukraft

Baukraft

Baukraft е фокусиран върху най-важните електро и ръчни инструменти за хоби и домашния майстор.

Gadget

Gadget

Марката Gadget на „Евромастер Импорт Експорт” предлага широка гама ръчни инструменти с добро качество на конкурентни цени. Всеки един продукт от марката Gadget е конструиран за максимално улеснение на работния процес.

Basic

Basic

BASIC SKILLCO - включва добре познати, утвърдили се във времето артикули за всеки начинаещ майстор-любител.

TopStrong

Topstrong

TopStrong печели популярност и непрестанно се утвърждава като символ на постигната максимална хармония и баланс между качество и практична цена на гама инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.

Makalon

Makalon

Makalon обхваща няколко продуктови направления: Електрически ключове и контакти, разклонители и удължители, отоплителни уреди и изолирбанди. Продуктите с тази марка са известни с конкурентните си цени и предлаганото добро качество.

TopChrome

TopChrome

Продуктовата гама на TopChromeе гаранция за практичност и достъпност на широка гама санитарни аксесоари, смесителни батерии, душове и други продукти, внасящи елегантност и усещане за уют във вашата баня и кухня.

TopGarden

Top Garden

Марката е наложена на българския пазар още през 2005 година и до днес се е утвърдила с широкото си разнообразие, добро качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.

Послледвайте ни: