Ние мислим за вас
Последвайте ни:

Ние мислим за вас

Ценностите, на които се гради успешният бизнес на „Евромастер Импорт-Експорт” ООД, са технологично качество, на което клиентите се доверяват, и стабилни, открити и честни отношения с бизнес партньори, производители и дистрибутори. Компанията си поставя обективни и реални цели и има професионална и лична отговорност за поетите рискове и взетите решения.
История от:
1992
година
Научете повече

За компанията

Вярната преценка, че през 1992 г. в България вече има благоприятни условия за развитие на добрите бизнес идеи, предопределя създаването на „Евромастер Импорт-Експорт” ООД. Най-важните предпоставки за успех на компанията са: ОПИТЪТ натрупан от изучаване на световните тенденции в търговията с електро и механични инструменти; КУРАЖЪТ да се следва по-трудният, но в перспектива по-успешен път на създаване, развиване и налагане на собствени марки; ДОВЕРИЕТО към всеки служител на фирмата и всеки бизнес парньор.

След 2000 година „Евромастер Импорт Експорт” ООД създава и налага на българския пазар своите марки, което затвърждава лидерските позиции на компанията в търговията на ръчни и електроинструменти в България. Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider. След успешния старт през 2000 година марката Raider не е изменила на визията и мисията си, базирани на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си достигайки по-високо технологично равнище.

Ценностите, на които се гради успехът ни са:

01
Технологично качество, отговарящо на високи професионални изисквания, на разумна, достъпна и конкурентна цена;
02
Стабилни, открити и честни отношения с бизнес партньори, производители и дистрибутори;
03
Професионална и лична отговорност за поетите рискове и взетите решения.
Послледвайте ни: