B2B Портал
responsive-img
1992 Романтиката
на първите стъпки

Вярната преценка, че през 1992 г. в България вече има благоприятни
условия за развитие на добрите бизнес идеи, предопределя създаването на
„Евромастер Импорт Експорт” ООД.Най-важните предпоставки за успех на компанията са:

Опитът

натрупан от изучаване на световните
тенденции в търговията с електро и
механични инструменти

Куражът

да се следва по-трудният, но в перспектива
по-успешен път на създаване, развиване и
налагане на собствени марки;

Доверието

към всеки служител на
фирмата и всеки бизнес
парньор.

1997 Първата марка и откриването
на офиса в Китай

За гарантиране на качеството на предлаганите машини и механични инструменти решаваща роля изиграва откриването на постоянно представителство на „Евромастер Импорт Екпорт” ООД в Китай през 1997 г. Неговата активна работа започва през 1999 г. с изграждането на офис и склад. За утвърждаването на всички нашите марки, за разнообразяването и бързото повишаване на качеството на предлаганите от нас машини и инструменти, решаваща роля изигра откриването през 1997 г. на постоянно представителство на Евромастер Импорт Екпорт в Китай. Представителството дава възможност за:

check-red

Постоянен и непосредствен
контакт с производителите.

check-red

Прецизен подбор на влаганите в
производството материали.

check-red

Контрол на качеството на изделията
преди експорта за България.

2000 Евромастер Импорт Експорт ООД
създава и налага на българския пазар своите марки

Raider Pro

След 2000 година „Евромастер Импорт Експорт” ООД създава и налага на българския пазар своите марки, което затвърждава лидерските позиции на компанията в търговията на ръчни и електроинструменти в България. Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider. След успешния старт през 2000 година марката Raider не е изменила на визията и мисията си, базирани на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си достигайки по-високо технологично равнище. Ценностите, на които се гради успехът ни са:

check-red

Технологично качество, отговарящо
на високи професионални изисквания,
на разумна, достъпна и
конкурентна цена;

check-red

Стабилни, открити и честни
отношения с бизнес
партньори, производители и
дистрибутори;

check-red

Професионална и лична
отговорност за поетите
рискове и взетите
решения.

2001 Евромастер Импорт Експорт ООД
създава и налага на българския пазар своите марки

Topmaster Pro

Въведена през 2001 г. марка Topmaster Professional за кратко време става лидер на пазара на ръчни инструменти в България. С повече от 1000 артикула днес тя е добре позната в Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, страните от Близкия изток и Африка. Продуктите на Topmaster Professional се характеризират с отлично качество, надеждност и иновация по отношение на дизайн и функционалност. Качеството на инструментите с марка Topmaster Professional е потвърдено с GS сертификати на организацията TUV. Всички продукти са защитени с гаранция за дефекти при правилна употреба.От 2006 г. във фирмата е въведена и се поддържа система за управление на качеството според стандарта ISO 9001:2008 с обхват на сертификацията: Търговия, внос, износ и сервиз на професионални и хоби електрически, пневматични и механични инструменти и обща железария. Сертификатът е издаден от Moody International Certification Ltd., London, England

check-red

1500 м² административна
част в съвременна офис сграда,
5000 м² логистичен център и сервиз

check-red

Повече от
110 професионалисти
персонал

check-red

„Евромастер Импорт-Експорт” ООД
гарантира високо качество
на обслужване на своите клиенти.

2003 Евромастер Импорт Експорт ООД
създава и налага на българския пазар своите марки

Makalon Pro

Продуктите с марка Makalon на „Евромастер Импорт Експорт” са известни с конкурентните си цени и предлаганото добро качество. Марката обхваща няколко продуктови направления:

check-red

Електрически ключове
и контакти

check-red

Разклонители и
удължители

check-red

Отоплителни
уреди

check-red

Вентилатори
за баня

2005 Създаване на марката top garden
висококачествени инструменти и аксесоари за градина

TopGarden

Да поработиш в градината или просто да седнеш на сянка в нея винаги е било добра идея.„Евромастер Импорт Експорт” ООД предлага серия висококачествени инструменти и аксесоари за градина с марка TopGarden.
Марката е наложена на българския пазар още през 2005 година и до днес се е утвърдила с широкото си разнообразие, добро качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.В серията TopGardenса включени системи и аксесоари за поливане, инструменти за работа в градината и продукти за свободното време на открито. Те правят живота ви пъстроцветен и създават удобство и комфорт.

Карта

От началото на 2005 г. „Евромастер Импорт Експорт” ООД се премества
в нов фирмен комплекс в гр. София на адрес бул. „Ломско шосе” 246.

2006 Период на растеж и модернизация
top strong печели популярност

TopStrong

Дошла ви е идея да направите основен ремонт – няма нищо по-лесно от това. Лансирана на пазара през 2006 г., TopStrong печели популярност и непрестанно се утвърждава като символ на постигната максимална хармония и баланс между качество и практична цена на гама инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.
В гамата на TopStrong се включват и изключително удобните и практични предпазни средства, работно облекло, обувки и дъждобрани – всички с високо качество и в пълно съответствие с изискванията на Европейските норми и директиви.
В началото на 2006 г. във фирмата се извършва мащабно преструктуриране и се въвеждат нови стандарти за управление на качеството, последвано от сертифициране по ISO 9001-2000 и ресертифициране по ISO 9001:2008 през 2009 г., с обхват на сертификацията: търговия, внос, износ и сервиз на професионални и хоби електрически, пневматични и механични инструменти и обща железария.

check-red

Инструменти за
боядисване

check-red

Инструменти и
аксесоари за строителството

check-red

Крепежни
елементи

2010 Началото на марката Gadget
широка гама ръчни инструменти с добро качество на конкурентни цени

Gadjet

За да реализирате добрите си идеи не винаги е нужно да инвестирате много пари. Марката Gadget на „Евромастер Импорт Експорт” предлага широка гама ръчни инструменти с добро качество на конкурентни цени. Всеки един продукт от марката Gadget е конструиран за максимално улеснение на работния процес.
Инструментите Gadget се приемат отлично от любители занаятчии, като ги подпомагат в стремежа им да реализират идеите си у дома и ги насърчават да разчитат на собствените си умения и креативни идеи. Всичко това превръща инструментите Gadget в необходим и желан атрибут за всяка една домашна работилница.

check-red

Дърводелски и строителни
инструменти

check-red

Широка гама
Режещи инструменти

check-red

Автоинструменти, вложки,
тресчотки, аксесоари

2011 интегрирана система за цялостен анализ
и управление на всички процеси във фирмата (ERP)

През 2011 г. „Евромастер Импорт Експорт” успешно внедрява интегрирана система за цялостен анализ и управление на всички процеси във фирмата (ERP), базирайки се на едно от най-мощните решения в света – Microsoft Dynamics AX (Axapta). По своята мащабност и степента на покритие на бизнес процесите във фирмата, този проект няма аналог сред други фирми в отрасъла.

Монитор

Това дава обширни възможности за автоматизиране и организиране на процесите на управление на веригата от доставки, продажби, финанси, планиране и обслужване на клиентите, както и правенето на прецизни бизнесанализи.

2012 Златен медал от Международния пловдивски панаир, гр. Пловдив
Евромастер Импорт-експорт празнува 20 години от своето създаване
20 години

През 2012 година Евромастер Импорт Експорт ООД спечели златен медал на Есенния панаир в Пловдив, най-престижният делови форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа, с многофункционалната дървообработваща машината от бранда си Райдер в категория „Машиностроене“. Тази дървообработваща машина може да реже като циркулярен трион, да рендосва като абрихт, да пробива отвори със свредла, да издълбава с фрезер отвори с различна форма и най-впечатляващото – машината може да рендосва и като шрайхмус.
Голямото отличие получи Лино Баша, един от собствениците на Евромастер Импорт Експорт ООД, който благодари за най-голямото отличие за дългогодишната работа, съвпаднало с двадесет годишнината на фирмата.

През 2012 година ЕВРОМАСТЕР отпразнува своя 20-ти рожден ден заедно със своите фенове, организирайки различни събития и кампании заедно със своите клиенти и партньори.

2013 Нова офис сграда на Евромастер

На 28 октомври 2013 се откри новата част на офис сградата на Евромастер. Макар и не напълно завършена, тя вече предлага всички удобства за служителите на компанията. Работните места са просторни и светли. Има две заседателни зали. Всички си пожелахме много късмет и бизнес успехи.

2015 BASIC SKILLCO
най- младия бранд в портфолиото на „Евромастер Импорт/Експорт“
Basic

BASIC SKILLCO – най- младия бранд в портфолиото на „Евромастер Импорт/Експорт“, отговаря еднозначно на дилемата пред неопитния клиент:
„Толкова много евтини продукти! Кой да избера?“ – BASIC, разбира се!.
Марката включва добре познати, утвърдили се във времето артикули на безапелационно ниска цена.
Стилният, изчистен дизайн изпраща своето послание, че професионализма се постига с опита, а BASIC SKILLCO е перфектната първа стъпка към това.
Той е предпочитана покупка за всеки начинаещ майстор-любител.
Покупка, чиито ползи се крият в ръцете на много бъдещи таланти.