Ние мислим за вас
Последвайте ни:

Социална отговорност

„Евромастер Импорт Експорт” ООД e сред най-динамичноразвиващите се компании в страната. А развитието означава повече отговорносткъм заобикалящия свят.

„Евромастер Импорт Експорт” ООД управлява и измервакорпоративната социална отговорност със същата прецизност, с която следи ивсички останали бизнес индикатори.

Ето няколко от инициативите, както и проекти, които„Евромастер Импорт Експорт” ООД са инициирали и подкрепили досега:

Дълготрайно сътрудничество с „Асоциацията на глухонемите вБългария”, подкрепено от фирмена програма за откриване на работни места итрудоустрояване на лица с физически увреждания.

„Евромастер Импорт Експорт” ООД подкрепя участия на своислужители в спортни състезания, организирани от „Спортната федерация на глухитев България” и оказва финансова подкрепа на самата федерация.

Компанията подкрепи финансово децата от спортен клуб „Херея“в участието им на международни състезания.

Безвъзмездно дарени пакети с инструменти за българскипрофесионални техникуми по металообработване, дървообработване и др., поставящоначалото на корпоративна инициатива за сътрудничество и насърчаване напрофесионалното образование в България.

„Да изчистим България за един ден“ – националнаинициатива на bТV, подкрепена от „Евромастер Импорт Експорт ООД”, сосигуряването на гребла и лопати за провеждане на акциите за почистване вСофия, Варна и Пловдив.


Послледвайте ни: